Menús para personas con Artritis Reumatoide

La artritis reumatoide es una enfermedad autoinmune y es por ello que la alimentación de las personas que la padecen debe ser basificante o alcalinizante.

Debemos asegurar la ingesta diaria de antioxidantes y fitoquímicos presentes en verduras y hortalizas, y priorizando la versión en crudo (en forma de ensalada y fruta).

LUNES

Pasta salad

MARTES

Fried hake fillet with tomato and olives in the Mediterranean style. Top view

MIÉRCOLES

Salad of avocado, lettuce, carrot, tomato, arugula and flowers served on a black plate.

JUEVES

Vegetable Soup in stainless steel pot with wooden spoons. organic food.

VIERNES

Quinoa with mushrooms and vegetables, selective focus

SÁBADO

Sandwich with sprats and green onion on white plate, top view

LUNES

Omelette (omelet) with tomatoes, asparagus and green onions

MARTES

Carrot cream soup with rosemary

MIÉRCOLES

Mix salad leaves in a black bowl over dark slate, stone or concrete background.Top view with copy space.

JUEVES

Stewed rabbit with potatoes and carrot in cast iron pot on dark stone background

VIERNES

Mediterranean style quinoa and vegetables salad on a dark background. Delicious vegetarian food

SÁBADO

White bean cannellini salad. Vegan salad. Diet menu. Flat lay. Top view.

LUNES

Marinated mackerel in tomato souce

MARTES

Roasted prawns with parsley, chili pepper, garlic and lemon in frying pan on rustic background

MIÉRCOLES

Hot Spanish Omelette on a black frying pan close-up. horizontal view from above

JUEVES

mixed vegetable salad

VIERNES

Stack of homemade whole wheat flour tortilla on plate, on stone slate table background and a bunch of green parsley

SÁBADO

bowl of healthy blueberry mango and kale salad on wooden table top

LUNES

Scrambled eggs with asparagus served on black background, top view

MARTES

Fresh green salad with spinach ,ruccola,lettuce on wooden table.

MIÉRCOLES

Chilled cucumber avocado soup in bamboo bowl on white square plate on wood background

JUEVES

Tomato soup in a black bowl on wooden background. Top view. Copy space.

VIERNES

Raw turkey fillet in spices and herbs on a cutting board on a wooden table. Top view

SÁBADO

White bean cannellini salad. Vegan salad. Diet menu. Flat lay. Top view.

La elaboración de estos menús se ha realizado en colaboración con Julia Farré – Nutricionista Num Colegiada 507

Sanofi Genzyme y Regeneron están comprometidas en proveer recursos para mejorar la comprensión de la patogénesis de la artritis reumatoide, e investigar en las necesidades no cubiertas de los pacientes que sufren esta enfermedad
Esta web está diseñada para residentes en España. El contenido que se proporciona es información general. En ningún caso debe sustituir ni la consulta, ni el tratamiento, ni las recomendaciones de tu médico.
©2017 Sanofi-aventis S.A.
Todos los derechos reservados
Última actualización – 10/17
GZES.GZ.17.10.0340

 

SÍGUENOS EN:    

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies